logo

Τρόποι παραγγελίας

Με ποιους τρόπους μπορεί κανείς να παραγγείλει ;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με δύο διαφορετικούς τρόπους:
Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό με τα στοιχεία σας και συνδεθείτε με αυτόν στο www.garden-vasiliadis.gr. Στη συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε προσθέτοντάς τα στο «καλάθι» σας. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται από το σύστημα.
Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας: Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας καλέσετε σε αυτό το τηλέφωνο 2310024561 και να μας δώσετε την παραγγελία σας.

 

Τι επιλογές έχω για την παραλαβή της παραγγελίας μου;

Μπορείτε να επιλέξετε δύο (2) τρόπους για να παραλάβετε την παραγγελία σας:
Με Courier - εταιρεία ταχυμεταφοράς: Η εταιρεία ταχυμεταφορών αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας.Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών ξεκινούν από 3 € και εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο.
Με μεταφορική εταιρεία: Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου τα προϊόντα σας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Η αγορά του προϊόντος γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Το κόστος των μεταφορικών στην ιστοσελίδα είναι ενδεικτικό και ποικίλει ανάλογα με την περιοχή για το λόγο αυτό θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

για τεχνική υποστήριξη